Verzending & Levering

Bestelling en Levering
Je bestelling betekent veel voor ons, daarom zijn wij toegewijd aan het snel en betrouwbaar leveren van al onze producten. Leveringen worden meestal gedaan van maandag tot en met zaterdag.

Verzendkosten
Veel van onze concurrenten vragen een vergoeding voor verzending. Bijna al onze verzendopties zijn (tijdens de huidige sale) GRATIS voor alle bestellingen voor elke bestemming in Nederland en België.

Levering & verwerkingstijden
Na het plaatsen van je bestelling verzenden wij de producten binnen 1 tot 3 werkdagen. Op grotere producten zoals gaming stoelen of gaming tafels kan dit in sommige gevallen iets langer duren (5 werkdagen). Omdat Game Hero veel verschillende partners heeft, kan de levertijd variëren. De levertijd kan tussen de 1 en 5 werkdagen duren, verzonden met DPD, DHL, PostNL of GLS. Als het product buiten de standaard levertijd valt, zal dit worden aangegeven in de omschrijving.

Verzendupdates en waarschuwingen
Communicatie is erg belangrijk – we houden je tijdens het verzendproces op de hoogte via e-mailmeldingen. Wanneer je bestelling is verzonden, ontvang je een e-mail met het trackingnummer van het pakket. Dit nummer kan worden gebruikt om de zending te volgen met het bezorgbedrijf die in de e-mail wordt vermeld.

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.