Welke games verwachten wij komende periode?

Welke games verwachten wij komende periode?

3 min lezen

Nu voor vele de vakantie is begonnen zijn we benieuwd welke games we komende periode kunnen verwachten. De E3 2021 toont ieder jaar game-aankondigingen en ook dit jaar waren zij van de partij. Speciaal voor jou hebben de game-experts van Game Hero de beste game-aankondigen van E3 2021 op een rijtje gezet. Laten we vanuit onze gamestoel kijken wat we komende periode kunnen verwachten.

Battlefield 2042

EA DICE heeft bekend gemaakt dat Battlefield 6 officieel Battlefield 2024 zal heten. Het nieuwe spel wordt gezien als het ‘’meeste ambiteuze’’ deel in de serie. Het draait om de nieuwe Frostbite-engine en beschikt over maps voor maximaal 128 gameplayers. In deze game worden weer nieuwe wapens, voertuigen en gadgets geïntroduceerd. Voor het eerst zal geen campagin-modus beschikbaar zijn. Maar desondanks kijken we uit naar de release van deze game.

Releasedatum: 22 oktober 2021

Link naar de trailer: https://youtu.be/WomAGoEh-Ss

Halo Infinite

De game was al meerdere keren uitgesteld, maar lijkt nu toch aanstaande. We hebben nu ook eindelijk een beeld van Delta Halo, de grootste gamewereld in de franchise tot nu toe. De multiplayer game wordt gratis besteelbaar en kan draaien op 120 fps. Halo Infinite verschijnt op de Xbox Series X en S, Xbox One en PC.

Releasedatum: Rond de feestdagen van 2021

Link naar de trailer: https://youtu.be/4i86Ckj8xKk

Fifa 2022

Het voetbalseizoen is voorbij en het EK voetbal loopt ten einde. Alle trouwe fans van online-game FIFA maken zich dan natuurlijk klaar voor de nieuwe versie van FIFA. Elk jaar zit iedereen in spanning te wachten op de nieuwe functies en updates van FIFA. Naast de standaard updates van de teams zullen dit jaar ook nieuwe formaties worden toegevoegd; 3-5-1-1, 5-4-1 (diamant), 5-2-3 en 4-2-3-1 waarbij de flankspelers nu als spitsen dienen.

Een leuke update aan de game is dat spelers in de line-up worden getoond in hun trainingspak. Verder zal de populaire weekend league op de schop gaan omdat er geklaagd werd over de hoeveelheid wedstrijden die in een weekend moesten worden afgewerkt. Heb jij afgelopen periode last gehad van klachten als je een langere periode aan het gamen was? Ontdek ons assortiment in ergonomische gamestoelen. Na het spectaculaire EK heeft iedereen zin in de nieuwe game en laten we daarom hopen dat hij zonder vertraging wordt gereleased.

Releasedatum: 24 september 2021

Link naar de trailer: https://www.youtube.com/watch?v=g1Fj0mnsGCA

The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2

We hebben er allemaal lang op moeten wachten. Nintendo heeft eindelijk wat gedeeld van de gameplay The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2. Het lijkt toffer en creatiever dan ooit. Helaas is er nog niet veel meer bekend dan deze trailer.

Releasedatum: Ergens in 2022

Link naar de trailer: https://youtu.be/Pi-MRZBP91I

Avatar: Frontiers of Pandora 

Op de E2 2021 werd een trailer onthuld voor de game Avatar: Frontiers of Pandora waarvan lange tijd tijd werd gedacht dat deze was gecanceld, maar Massive Entertainment lijkt de game nu vol in ontwikkeling te hebben.  Veel gameplay liet de trailer nog niet zien, maar voor de scherpen mensen onder ons was er wel al iets te zien. Het lijkt er namelijk op dat de game deels in first person te spelen zal zijn en ‘’voertuigen en mounts’’.

Releasedatum: 16 december 2022

Link naar de trailer: https://youtu.be/Axmg1E4HrVE

Veel games waar we komende periode met ze alle naar uit kijken. Naar welke game kijk jij het meeste uit? Laat het weten in de reacties.

Tags


Blog posts

  • Gamestoel versus Bureaustoel: De Ultieme Vergelijking

    , door Niels Schouten Gamestoel versus Bureaustoel: De Ultieme Vergelijking

    Lees meer 

  • Hoe kies ik de juiste monitor? - Een Complete Koopgids

    , door Niels Schouten Hoe kies ik de juiste monitor? - Een Complete Koopgids

    Lees meer 

  • Geniet van Modern Warfare 3 met de perfecte set-up!

    , door Michael van de Wetering Geniet van Modern Warfare 3 met de perfecte set-up!

    Lees meer 

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.